Традиційний китайський чай Tieguanyin 5# - стародавній традиційний китайський чай, один із найцінніших сортів. Має пряний смак з квітковим запахом і елементом медового присмаку. У чайному листі міститься велика кількість корисних для здоров`я елементів: фтор, калій, йод, залізо, кальцій, селен, вітаміни групи В та ін. Після ковтка чаю відчувається легка ейфорія та розслаблення, що дуже корисно у сучасних реаліях. Особливо гарний увечері, після важкого робочого дня. Чай Tieguanyin: • заспокоює та підвищує настрій • стабілізує роботу травної системи • стабілізує артеріальний тиск • покращує обмінні процеси • підвищує концентрацію та увагу • зміцнює стінки судин • покращує стан шкіри, зубів, волосся • та ін Як заварювати чай Tieguanyin: • Використовуйте лише чисту воду (бутильовану та ін.) • необхідно закип`ятити воду і дати їй охолонути до 80-85 градусів • Нульова заварка (5-10 с): перше додавання окропу необхідно, щоб промити листя від пилу, після чого можна приступити до основної заварки. • Основна заварка 3 хвилини при температурі 80-85°, 5-10 г на чайник 250 мл • З кожним наступним заварюванням, час заварювання необхідно збільшувати на пів хвилини Характеристики: • вид - улун середньої ферментації • колір чайного листа - зелений (великолистовий) • кількість чаю – 320 г • упаковка – пакет