Морозильна камера вбудована Gorenje FNI5182A1

0
0
0
0
0
0
Код товара 192556 Артикул FNI5182A1-e

Морозильна камера вбудована Gorenje FNI5182A1

Цього товару більше немає на складі.
Цього товару більше немає на складі.

32 889 Грн.

Кешбек +987 бонус грн при покупці цього товару
Безкоштовна доставка
від 1000 грн.
до 10 платежів
до 8 платежів

XXL SpaceBox

Це найбільша шухляда морозильної камери та всього пристрою, яка ідеально підходить для зберігання великих продуктів, як-от індички, кількох піц або навіть тортів.

A++
Всі холодильники Gorenje надзвичайно енергоефективні. Відмінна теплоізоляція, ущільнювачі дверцят, інверторний компресор та електронна чи механічна панель управління ефективно знижують енергоспоживання. Холодильники із класом енергоспоживання А++, використовують на 40% електроенергії менше, ніж прилади класу А.

FastFreeze
Функція FastFreeze заморожує продукти при температурі -24 °C, щоб зберегти більшу частину мінералів, що містяться в них. Через приблизно два дні ця функція автоматично вимикається, а температура в морозильній камері повертається до початкового значення. Навіть якщо ви забудете вчасно ввімкнути функцію, інтелектуальні датчики зроблять це за вас.

Smart FastFreeze
Потрібно заморозити велику кількість продуктів? Тепер можете просто довіритися інтелектуальним сенсорам у визначенні раптового підвищення температури та активації функції FastFreeze. Охолоджувальна система почне працювати із максимальною інтенсивністю, поки не буде досягнуто встановленої раніше температури, що збереже якість продуктів.

NoFrost
Інтенсивна циркуляція холодного повітря виводить вологу з морозильної шафи. Це запобігає утворенню криги на продуктах і внутрішніх стінках приладу, а також знижує витрату електроенергії. В результаті збільшується корисний простір для зберігання та відпадає необхідність у розморожуванні та очищенні приладу. Пакування продуктів не примерзають один до одного і зберігаються у належному вигляді.

InverterCompressor
Інверторні компресори тихіше, мають більш тривалий термін служби та споживають менше електроенергії порівняно із звичайними. Щоразу, коли при відкриванні дверцят температура в холодильнику підвищується, інверторний компресор забезпечує швидке та ефективне охолодження, щоб запобігти псуванню продуктів.

Flat hinge
Міцні та готові до навантаження петлі, дозволяють зберігати більше продуктів на полицях дверцят. Також додає зручності кут їх відчинення, що складає 115°, та покращує огляд вмісту холодильника. Завантажувати та діставати продукти тепер простіше, оскільки дверцята не зачиняться. У випадку, якщо ви забудете їх закрити повністю, петлі це зроблять самостійно, що запобіжить витрат електроенергії.

F (Energy efficiency)
Прилади, яким 15 і більше років, споживають в три рази більше енергії, ніж нові. Нові моделі Gorenje мають чудову теплоізоляцію, прилади можуть похвалитися покращеним ущільненням дверцят, передовими компонентами системи охолодження та електронним регулюванням, яке зводить споживання енергії до мінімуму.

Gorenje - словенська компанія, що спеціалізується на виробництві високоякісної побутової техніки. Заснована в 1950 році, вона стала одним із провідних виробників побутової техніки в Європі. Gorenje пропонує широкий асортимент продукції, включаючи холодильники, пральні машини, посудомийні машини, плити, духові шафи, витяжки, мікрохвильові печі та інші товари для кухні і дому.


Компанія Gorenje відома своїм інноваційним підходом до дизайну і технологій, що робить їх продукцію не лише функціональною, але й стильною. Вони прагнуть створювати продукти, які поєднують в собі високу якість виконання з сучасним дизайном, щоб задовольнити потреби найвимогливіших споживачів.

  • Доставка Укрпошти
  • Доставка Нової Пошти
  • Доставка з Justin
  • Доставка Meest Express
Оплата
Готівкова, Картою онлайн, Google Pay, Оплата через Masterpass, Безготівкою для юридичних осіб, Безготівкою для фізичних осіб, PrivatPay, Кредит, Оплата частинами
Гарантія
12 місяців офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару протягом 14 днів Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду
X
Итого:
18 499 грн
Кредитная организацияОграниченияКол-во месяцев
кредитная организация
Мгновенная рассрочка
ПАО КБ «ПриватБанк»
Условия кредитования
Ограничения
от 300 грн
до 50 000 грн
Кол-во месяцев
 по

9 838.87

 
circle-loader
X
Итого:
18 499 грн
Кредитная организацияОграниченияКол-во месяцев
кредитная организация
Кредитная программа от «Monobank»
Условия кредитования
Ограничения
от 1000 грн
до 50 000 грн
Кол-во месяцев
 по

9 838.87

 
circle-loader