Італійська компанія Ledworks, чий бренд Twinkly поки що не був добре відомим в Україні, вдосконалює розумне світлодіодне світло з 2016 року. Продукція Twinkly відома майже в усьому світі від Канади до Філіппін. 

Twinkly вважає за краще називати свої унікальні світлодіодні продукти не гірляндами, а струнами, що англійською Strings. Twinkly Strings - це революційні світлодіодні рішення, які найсучаснішим чином оздоблять помешкання чи навколишній простір. Проте, зважаючи на мовні особливості звучання й тлумачення термінів, усе ж час від часу будемо використовувати й термін «гірлянди», як контекстно-зрозуміліший.

Twinkly - це нова генерація світлодіодних декорацій на основі трьох типів світлодіодів, якими можна адресно керувати за допомогою контролера, що є в комплекті кожної товарної позиції бренду чи з безкоштовного мобільного додатку. Розумна світлодіодна технологія Twinkly базується на власних численних патентах не лише стосовно світла, а й у галузі розпізнавання образів, комп'ютерного зору, радіочастотних сигналів. Завдяки цьому гірлянди Twinkly нададуть прогресивного поштовху у світі декорацій житла та інших об’єктів, не лише у різдвяний період, а й протягом всього року. Навіть асортимент “Інтернету речей” набуде екстраординарної строкатості разом із продукцію Twinkly.

Брами незвичайного

Безкоштовний мобільний додаток (для iOS і Android) пропонує галерею готових сценаріїв світлових шоу, небачених раніше. До цього ж є можливість їх редагування за бажанням, чи створення власних та збереження їх у мобільній галереї для миттєвого чи подальшого використання.

Керувати ефектами можна і без мобільного додатку, і, навіть, без смартфону, завдяки вбудованому контролеру, керуючи кнопкою прямо з нього.

Більш того, можна керувати ефектами і взагалі без локальної мережі. Тією ж кнопкою контролера, чи, що зручніше, зі смартфона, дякуючи сигналу вбудоваваного прийомопередавача контролеру Bluetooth 4.0 та WiFi (b/g/n). У цьому випадку треба обрати мережу, запропоновану контролером під ім'ям “Twinkly_xxxxx network” та за паролем, наведеним у інструкції користвувача. Хоча з локальною Wi-Fi-мережею та мобільним додатком, звісно, можна отримати значно більше.

Це буде cправжня система технологій Smart IoT та рішень Twinkly. Вона широко відчинить брами для створення дійсно незвичайного! Із додатком та з підключенням Bluetooth створити свої власні ефекти швидко і легко. Досить обрати певні кольори, міняти їх і просто малювати візерунок на екрані пальцем за покликом фантазії! Ефекти галереї легко переналаштувати, змінюючи швидкість, кольори та інші параметри.

Кожен ефект може бути синхронізований із музикою!

Синхронізація з пристроями Smart Home, завдяки повній підтримці помножить цінності володіння. Можна просто попросити Google або Alexa (англійською, водночас вдосконалюючи її) увімкнути чи вимкнути гірлянду, налаштувати яскравість чи змінити кольори.

Особливого ефекту набуває композиція з кількох гірлянд, синхронізованих через додаток для узгоджених дій як одного керованого ансамблю!

Назва цієї функції – Група.

Наприклад, маємо освітлену ялинку та гірлянди на вікнах і дверях, а також на дереві та балконі. Об'єднуємо їх у групу, синхронізуючи в один ансамбль, і, як результат, маємо захоплюючий ефект сценографії з ними. Кожен ефект, який буде надалі обрано, буде водночас відтворено всіма об'єктами групи синхронно!

Можна об'єднати в синхронізовану групу аж до 10-ти різних гірлянд Twinkly Gen II (Gen II – назва другої генерації продуктів, яка виробляється в другій половині 2019 року та у 2020-му році) чи до 4 000 її світлодіодних ламп.

Існують і ще більш потужні рішення й товари, їх об’єднано у спеціальній групі Twinkly Pro, про них буде розлого розказано додатково. З професійними рішеннями Twinkly PRO подібні та набагато масштабніші групування взагалі не мають меж та відкриваються нові можливості професійного декорування та створення ефектів.

Ще одна важлива особливість Twinkly – 3D чи 2D меппінг (mapping).

Справжня сила технології Twinkly полягає в її інноваційній функції комп’ютерного зору.

Додаток може визначити точне положення кожного світлодіода через камеру смартфона й створити таким чином їх повну карту для подальшого використання й створення ефектів у масштабі.

І не лише з одного боку інсталяції (2D), а й на всі боки у режимі 360 градусів (3D).

Чи хтось досі вважає, що світлодіодні кольорові прикраси то на Різдвяні свята та Новий рік? Мабуть, уже ні. З Twinkly вже точно - ні. Прикрасити дерева та кущі, оздобити стежинки чи вкрити цілі газони, декорувати стіни, будинки чи вікна і двері – тепер це можливо зробити неабияк ефектно з Twinkly. Сутінки та ночі будь якої пори року – тепер це час Twinkly.

Twinkly Strings тепер модернові володарі яскравих вечірок та ночей! А на день таймер додатку відключатиме їх.

Повний асортимент Twinkly в Україні

До цього року гірлянди Twinkly часом потрапляли в Україну, але несистемними шляхами. Хтось купував для себе за кордоном, хтось деінде в Україні. Повного асортименту ніколи не було, продукція часом була неадаптована до потреб користувачів. А частіше її взагалі не було, попри заяви, і натомість пропонувались сумнівні “заміни”. Тепер буде інакше.

Три колекції

Twinkly у гірляндах застосовує три новітні типи світлодіодних мікроламп нового покоління - RGB, AWW, RGBW, з якими впевнено домінує серед численних інших пропозицій. Ці типи використано у назві товарів Twinkly. Завдяки цьому товари Twinkly легко між собою відрізняти як за назвами, так і за створеними потужними ефектами:

Яскраво барвиста колекція Twinkly RGB, знана як Twinkly Multicolor Edition

Найчисленніша в загальному асортименті з-поміж трьох типів. Видає 16 000 000 ультраяскравих кольорів та їх тонів. Кольори RGB акцентуються спеціальною формою об'єктива: з кристально чистою пласкою поверхнею та дифузно-розсіючими боками для рівномірного світла без перешкод виразності й потужності.

Елегантна колекція AWW, знана як Twinkly Gold Edition

Для класичних сценаріїв, зневажливих до кольорових шоу. Адресована тим, хто цінує переваги досконалості, впевненості кришталево чистого білого, металево-срібного, льодяно-прозорого білого світла і спокійної доброти та спокуси теплого білого аж до бурштинно-золотавих тонів. Конструктив ламп з особливою увігнутою і цілком прозорою поверхнею висвічує вогні блискуче й елегантно.

Найпотужніша за можливостями колекція RGBW, відома як Twinkly Special Edition

Поєднує в одному типі переваги попередніх двох - повний спектр RGB 16 000 000 кольорів і вінтажні теплі чи холодні білі тони спектру AWW. Ця колекція водночас барвиста та класична. Це, мабуть, складно уявити, але можна відтворити та побачити, маючи її.

Шість серій

У родині продукції Twinkly є конструктивні серії, кожна з яких використовує три типи ламп RGB, AWW та RGBW.

Серії визначено назвами, які розповідають самі про себе. Таких конструктивних серій шість:

1. Strings. Струни чи нитки. Найтрадиційніша за конструктивом послідовність певної кількості ламп на відстані 10см одна від одної. Але революційна за реалізацією та ефектами

2. Icicle. Бурульки чи дощ. Довга послідовність коротеньких (на 2-6 ламп) вертикально звисаючих сегментів у вигляді міні Strings на горизонтальній несучій. Оригінальне рішення декорування невиразної стіни або темного вікна. Або просто підвішене під стелею чи на просторі - як заманеться. Хіба завжди вертикально/горизонтально? Ні, під будь-яким кутом!

3. Curtain. Завіса. Послідовність довгих (2,1м) вертикально звисаючих сегментів у вигляді Strings на горизонтальній несучій. Хіба лише для дверей та вікон, коли фантазія веде далі?! Хіба завжди вертикально/горизонтально?! Їх можна зібрати в коси, підв'язати як стрічки, та відтворити масу інших варіантів розташування

4. Cluster. Кластер він і є. Проте це щось незвичайне. Неначе модифікація конструктиву Strings, де лампи вже не в ланцюжку, а як листя, розташоване на стеблині на коротеньких гілочках, які розгалужуються на всі боки через 1,5 см. Це, мабуть, найсучасніша технологія декорування з-поміж інших конструктивів Twinkly

5. Spitzer. Спалах зірки. 40 променів з одного центру. Такі зірки манитимуть погляд до стелі. А зірки на рівні підлоги чи трави, то теж незвичайно.

6. Prelit. Cерія гірлянд Strings. Інстальована та налаштована на ялинках, ялинкових гірляндах або віночках одразу з заводу. Зручно з точки зору організації кабелів. Часом поєднує кілька гірлянд. Найкраще рішення для швидкого та зручного розгортання і згортання. Для наочної демонстрації переваг Twinkly, наприклад у магазинах із продажу рішень Twinkly. Продавці радітимуть, що все вже на ялинці зроблено за них. І ялинку теж не треба шукати чи купувати. А ще це чудове рішення для бажаючих придбати нову ялинку. Надсучасну, миттєво засвічену.

Знаючи типи світлодіодних ламп Twinkly та конструктивні серії, ознайомитись з усіма продуктами асортименту Twinkly та обрати потрібне легко: до цього додаються лише ще дві варіації за кількістю ламп у представників кожної серії та за кольором ізоляції кабелю. Тобто є 4 ознаки, за якими можна визначити певний продукт Twinkly: конструктив, тип світлодіоду, їх кількість, колір ізоляції кабелю. Все це міститься в коді товару Twinkly. Легко й тут.

Twinkly – це легко, сучасно, неперевершено та ефектно.

Що важко? Важко обрати одну, кортітиме купити ще. Найоптимальніше рішення – обрати 3-4.

Докладно про кожен продукт Twinkly можна дізнатись за посиланням. Продукцію вже додано до асортименту, хоча продаж почнеться приблизно в липні.

Додатково можна відвідати й сайт www.twinkly.com. Найспритніші бізнес-партнери вже почали передпродаж, бо попередньо ціни вже теж відомі. Наголошуємо, Twinkly руйнує стереотипи про світ гірлянд та методи їх застосувань, як і стандарти декорувань, коли такі взагалі мають бути. Поки хтось чекатиме традицій і зимових свят, інші завзято святкуватимуть власні літні чи осінні.

Twinkly радо буде поруч з кожним. Долучайтесь. Тим часом планується влаштувати авторизацію бізнес-партнерів та фахівців, надання статусів та дипломів після проходження теоретично-практичних курсів та складання іспитів. Це все вже у вересні. Якщо планам на завадять карантинні заходи.

Якщо не завадять, то і стенд Twinkly на виставці CEE2020 має бути чи не найяскравішим та найосвітленішим, бо в цьому Twinkly надфахові. 

Twinkly Strings тепер модернові володарі яскравих вечірок та ночей!