Подарунковий набір традиційного китайського чаю - ідеальний варіант порадувати себе коханого або подарувати поціновувачу чаю, азіатської культури, здорового способу життя. Китайський чай – це традиції, користь та яскравий смак! Глоток - тепло розливається по всьому тілу, ще ковток - смакові рецептори захоплюються, душа наповнюється радістю і сенсом. Правильне розслаблення у 4 банках чаю! У подарунковому наборі: 1. White dragon pearl - білий чай з легким солодкуватим смаком та ароматом свіжої зелені! Потрібна дуже м`яка вода, підігріта до 80 градусів, щоб зберегти всю насолоду смаку цього сорту. Наполягати чай треба не більше 12-15 секунд і обов`язково зливати залишок рідини із заварника. Тоді чай можна буде заварювати до 8 разів методом протоки, поступово підвищуючи час настоювання чаю. Користь: • виводить токсини з організму • покращує роботу серцево-судинної системи • знімає втому та підвищує концентрацію • активізує обмін речовин • знижує рівень холестерину та цукру 2. Jasmine black tea – насичений та міцний смак чорного чаю, посилений солодким ароматом жасмину 130g Користь: • знімає втому • знижує рівень холестерину • нормалізує тиск • зміцнює зуби та ясна 3. Жасминовий чай 'Око Фенікса' - один з найдорожчих та цікавих жасминових чаїв. Виготовляється методом скручування чайного та жасминового листа, який наприкінці виробництва забирається і залишається лише чайний лист. Чай має приємний аромат жасминової свіжості, соковитий смак без терпкості з солодкуватим ментоловим післясмаком. 220g Користь: • заспокоює • освіжає • піднімає настрій Як заварити чай 'Око Фенікса': заварювати 10-20 с при температурі 75-80°, 5 грам на 150-180 мл. 4. Jasmine butterfly - освіжаючий, квітковий смак з довгим солодким післясмаком. Колір настою густий, маслянистий, з приємним ароматом жасмину 80g. Користь: • заспокоює • освіжає • піднімає настрій Міжнародний спосіб заварювання: • Використовуйте лише чисту воду (бутильовану та ін.) • Нульова заварка: перше додавання окропу необхідно промити листя від пилу, після чого можна приступити до основної заварки. • Основна заварка: заварювати 10 хвилин при температурі 90-95°, 5 г на 150-180 мл. • З кожним наступним заварюванням, час заварювання необхідно збільшувати на 5 хвилин • Кількість заварювань: 4-5 разів. Характеристики: • подарунковий набір із 4 банок чаю • матеріал банки – метал • упаковка – коробка